Home
Home

 Uitnodiging_Kerstmiddag_2023.png

 

Voedselbank
Steeds meer mensen maken gebruik van de Voedselbank. Ook in het jaar 2023 zijn er weer veel gezinnen bijgekomen waar de nood hoog is en waar gezinnen amper kunnen rondkomen. Net als vorige jaren houden wij als kerken Hoeksche Waard weer een inzamelactie. Verscheidene dorpen/supermarkten doen weer mee. Ook in Numansdorp staan we dit jaar weer met een kraam bij Plus Blaak om producten in te zamelen. Het betreft lang houdbare producten, zodat de Voedselbank deze lang kan bewaren en uitgeven. Vrijdag 8 december van 8:30 uur tot 20:00 uur en zaterdag 9 december van 8:30 uur tot 18:00 uur. Dankbaar dat we deze actie met zoveel vrijwilligers van onze drie kerken kunnen doen. Bij binnenkomst in de winkel krijgt u een flyer uitgereikt met daarop de artikelen die in Numansdorp ingezameld worden. Ook staat er een QR-code op met rekeningnummer(NL68RABO 0122 8230 44 ovv actie Voedselbank), een financiële bijdrage is van harte welkom. De 10-items die ingezameld worden zijn:
Pindakaas-Hagelslag-Bloem-Beschuit-Houdbare Melk-Soep in blik-Thee-Koffie-Muesli-Havermout.
Vorig jaar zijn er een in Numansdorp maar liefst 98 kratten opgehaald, wat zou het mooi zijn om weer zo’n mooie opbrengst te realiseren! Doet u mee?

Avonddienst met zang 10 december
Was u/jij erbij, bij de avonddienst met zang in september? Vond u/jij het fijn om met elkaar de Heer te loven en prijzen met samenzang? Dan hebben we goed nieuws! Was u/jij er niet bij, maar wel nieuwsgierig geworden? Ook dan hebben we goed nieuws! Want zondag 10 december is er tijdens de avonddienst weer extra gelegenheid om samen te zingen. Rondom het thema ‘Wie is de Heilige Geest?’ zingen we met elkaar psalmen, gezangen, Johannes de Heer, Opwekking(kids) en meer. We hopen van harte dat jullie je aansluiten. Samen in de Naam van Jezus heffen wij een loflied aan! De dienst begint om 17:00 uur. Vanaf 16:30 uur schenken we koffie, thee en fris in ‘De Voorhof’. Aan de dienst verlenen verschillende mensen, jong en oud, hun medewerking. Muzikale begeleiding is er door orgel en muziekgroep. Wij horen graag hoe u/jij de dienst beleeft. In 2024 willen hiermee doorgaan. Wil u/jij met de organisatie of muziekgroep meedoen, met de voorbereiding of iets in de dienst? De data van de volgende diensten laten we vroegtijdig weten.  

Werk in de kerk

Kijkt u ook weleens of er vacatures zijn?
Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Het dakgotenproject
Hier kunt u het werk aan de dakgoten bekijken.