Voor meer informatie: klik op de afbeelding!

Open_Huis.JPG

Alpha Cursus
PHOTO2-2022-11-18-17-20-42.jpg
Er is weer een Alphacursus gestart in Numansdorp. Deze cursus betreft een kennismaking met het Christelijk geloof. In 12 avonden wordt aan de hand van een aantal onderwerpen het geloof in Jezus Christus toegelicht. Hierbij komen vragen aan de orde als: Is de Bijbel betrouwbaar?, Wie is Jezus?, Wat doet God in je leven?, enz. En vanzelfsprekend komen ook jouw vragen allemaal aan de orde! Elke avond starten we om 18:30 uur met gezellig samen eten. Na de maaltijd zal een inleiding worden gegeven, waarop je kunt reageren en in kleinere groepjes worden doorgepraat, dan wel doorgevraagd. Rond 21:30 uur zullen we de avond beëindigen. Je bent hartelijk welkom!

Boodschappenpakket Plus Supermarkt
Plus is weer gestart met de spaaractie voor boodschappenpakketten. Spaart u weer met beide diaconieën mee? De actie loopt door tot eind februari 2023. Met uw zegeltjes zorgen wij ervoor dat er pakketten terecht komen bij mensen in de gemeente, die zo’n pakket goed kunnen gebruiken. Vanwege de inhoud, maar ook vanwege het gebaar. De actie bij Plus loopt tot eind februari. Heeft u zegeltjes over of gebruikt u ze niet zelf? Stop ze dan in de brievenbus van één van de kerken of lever ze in bij een diaken. Uiteraard zijn we ook blij met spaarkaarten, vol of gedeeltelijk vol. Kleine moeite, groot gebaar.

Save the date Passieconcert 'Keruchma'
Koor en Band 'Keruchma' organiseert een Passieconcert, waarin het verhaal van Lijden, Sterven, maar ook de Opstanding van Jezus Christus in zang, muziek en vertellend Woord voor het voetlicht wordt gebracht.

Medewerkenden: Koor en Band 'Keruchma' o.l.v. Wim Schelling
                          Ds. Elzo Bijl, verteller
                          Remko Harms, solist

Plaats en datum: Zaterdag 18 maart 2023, Dorpskerk te Numansdorp

Aanvang: 20:00 uur Kaarten (à € 7,50) verkrijgbaar via info@keruchma.nl

N.B. Kaarten voor het oorspronkelijke concert, uit 2020 voor Corona, kunnen gratis worden ingeruild voor kaarten 2023 op maandagavond van 19:30-20:00 uur in de geref.kerk ‘de Hoeksteen’ in Numansdorp of neem hiervoor contact op via info@keruchma.nl.

Kerkbieb
Klik op de foto voor meer informatie