Open Doors - Avond van gebed
Op vrijdagavond 31 mei a.s. van 19:30 uur – 24:00 uur is het weer Nacht van gebed in ‘de Voorhof’. (Door ons en door andere gemeenten vervangen door Avond van gebed.) Aan de hand van een aantal videofragmenten wordt duidelijk gemaakt wat er in de diverse landen met betrekking tot christenvervolging gebeurt en hoe God soms ook op wonderbaarlijke manier mensen leidt, bevrijdt en/of bemoedigt. Er zijn begeleidende boekjes aanwezig, waarin een aantal gebedspunten staan vermeld. Na een aantal videofragmenten volgt er een gebedsronde. Af en toe nemen we even een korte pauze.
Ik wil u graag oproepen eens met ons mee te doen. Dat hoeft niet de hele avond. U kunt gewoon om 19:30 uur beginnen en weer weggaan wanneer u wilt, of bijvoorbeeld later op de avond komen en een of meer gebedsronden meemaken.  Mocht het zo zijn dat u het (nog) moeilijk vindt om hardop mee te bidden, dan is dat absoluut geen bezwaar. Ook een stil gebed is hoorbaar voor onze God!
We hopen u te zien, u bent van harte welkom! Verdere info: Ton Versteeg, tel. 65 32 75.

Hallo allemaal,
Wij (Naomi, Elise, Amber en Janne) gaan voedsel inzamelen voor de voedselbank namens de kerk. Helpt u ook mee? Want dat kan! Door middel van houdbare producten mee te nemen zoals rijst, hagelslag of suiker. Zou u het ook mee willen meenemen? Dan kan het in de mand in ‘de Voorhof’. Dat ingezamelde voedsel moet ook bij de voedselbank komen natuurlijk. Dat willen we gaan doen door middel van mensen die ons willen rijden. Zou u dat nou willen, laat het ons vooral even weten. Dat kan door het door te geven via website@hervormdnumansdorp.nl Kijken wij wie wanneer kan en wil rijden! Alvast bedankt.

DE-zegels sparen
Een tijd geleden zijn er nieuwe koffiemachines aangeschaft en daarbij hebben we 2x 12 DE-kopjes gekregen. En als we ‘Soepie in de Buurt’ hebben, gebruiken we steeds deze kopjes. Nou zien de overige koffiekopjes in Pandje20 er niet zo mooi meer uit door het vele wassen in de machine. Dus hebben we het plan opgevat voor nog meer (gratis) nieuwe DE-kopjes te gaan sparen. Onze vraag is: wie heeft er nog DE-punten in de lade liggen en zou deze ter beschikking willen stellen voor de aanschaf van de nieuwe kopjes. We hebben maar liefst honderd kopjes nodig, maar… een eerste stevige stap is al gezet en hebben we nu voor ongeveer nog eens 25 kopjes punten in ons bezit. Doet u met ons mee? We horen het graag!

Werk in de kerk

Kijkt u ook weleens of er vacatures zijn?
Klik op de afbeelding voor meer informatie.